
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bratapfel-Tiramisu
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Apfelsaft480 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)40 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben1 TL
-
Muskat1 Prise
-
Nelken2 Prisen
-
Zucker50 g
-
Äpfel gestiftet400 g
-
Rosinen30 g
-
Mascarpone250 g
-
Sahne100 g
-
Magerquark250 g
-
Löffelbiskuits200 g
-
Kakao zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
382 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2015 kJ /
482 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2021
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerrencreme
4h 15min
Lemon-Curd-Tiramisu
4h 30min
Himbeer-Crunch-Creme
1h 10min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1h
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Tiramisu mit Himbeeren
2h 15min
Regenbogen-Joghurt
45min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1h
Himbeertraum
3h
Ofen-Berliner
6h
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20min