
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hartweizen-Focaccia
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
8 Stücke
Υλικά
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
Gerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
265 kcal /
1110 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
485 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorneck
20ωρ.
Bierbrot
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
Καμία βαθμολογία
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Smörrebröd - Smørrebrød
24ωρ.