Συσκευές & Αξεσουάρ
Römische Pizza Bianco
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Poolish
-
frische Hefe3 g
-
Wasser1400 g
-
Vollkorn-Weizenmehl100 g
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Zitronensaft30 g
Pizzateig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Zitronensaft30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
646 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1644 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiroler Schinkenbrot
16h 15min
Challah
1h 30min
Astra-Schrippen
2h 50min
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
BBQ-Zupfbrot
50min
Laugen-Schinken-Hörnchen
2h 15min
Vollkorn-Brötchen
2h
Black Burger
4h
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2h
Sandwich-Toast
27h
Quinoa-Brot
12h 45min