
Συσκευές & Αξεσουάρ
Römische Pizza Bianco
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Poolish
-
frische Hefe3 g
-
Wasser1400 g
-
Vollkorn-Weizenmehl100 g
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Zitronensaft30 g
Pizzateig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Zitronensaft30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
646 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1644 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkelkeimbrot
72ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süße Brötchen
1ωρ. 5 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Smörrebröd - Smørrebrød
24ωρ.