Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and lemon cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
144.3 mg
Πρωτεΐνη
6.7 g
Θερμίδες
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sweet Treats
33 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2 Std. 20 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Three-milk cake
2 Std.
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Gingerbread
1 Std. 30 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min