Συσκευές & Αξεσουάρ
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 stuks
Υλικά
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Νάτριο
454.8 mg
Πρωτεΐνη
13.3 g
Θερμίδες
1536 kJ /
367.1 kcal
Λιπαρά
17.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Pizza Gourmet
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPindakaas Crackers
35 λεπτ.
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Καμία βαθμολογία
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Καμία βαθμολογία
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Καμία βαθμολογία
Pizza met parmaham en walnoten
28ωρ.
Knapperig brood
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Pizza-Burrata
1ωρ. 40 λεπτ.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία