
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1291 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Summer Bolognese Bowl
45min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Fajitas
35min
Cochinita Pibil
4h
Lemon Garlic Chicken
30min
Classic Diner Burger
25min
Turkey Chili
45min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min