Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    800 g
  • jasmine rice
    200 g
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
    800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • soy sauce
    20 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • seitan sliced (approx. 5 mm)
    130 g
  • sesame oil
    20 g
  • spring onions (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced (2-3 mm)
    10 g
  • sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) for serving
    1 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1291 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων