
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
24 pieces
Υλικά
Sourdough Starter
-
sourdough starter (see tip)50 g
-
strong white bread flour100 g
-
filtered water100 g
Ciabatta
-
water300 g
-
strong white bread flour400 - 450 g
-
salt10 g
-
olive oil2 Tbsp
-
semolina for dusting
Topping
-
raw cashew nuts soaked in warm water for approx. 1 hour250 g
-
fresh parsley cut in pieces30 g
-
lemon finely grated zest and juice1
-
olive oil70 g
-
mustard½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic cloves3
-
leeks cut in pieces200 g
-
broccoli cut in strips200 g
-
fresh mushrooms cut in pieces200 g
-
Swiss chard cut in strips100 g
-
dried chilli flakes½ tsp
Assembly
-
garlic cloves halved for rubbing2
-
watercress leaves only30 g
-
olive oil for seasoning, plus extra for greasing1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and juice½
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
232 kcal /
970 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
224 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Brak ocen
Lemongrass Beef Salad
30 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Vegan Spanish Omelette
40 min