Terrina di anatra e pollo con amarene

Terrina di anatra e pollo con amarene

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • di pancetta affumicata a fette
    300 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di carne trita di maiale
    450 g
  • di carne trita di pollo
    300 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    150 g
  • di ketchup
    1 cucchiaio
  • di brandy
    40 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di pistacchi tritati
    30 g
  • di amarene
    40 g
    40 g di mirtilli freschi
  • di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
    200 g
  • di peperoni rossi arrostiti in scatola
    250 g
  • di filetto di petto di pollo, senza pelle tagliato a fette (circa 5 mm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 424.4 kcal / 1775.7 kJ
Πρωτεΐνη 26.3 g
Λιπαρά 32.3 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 401 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων