
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
chopped pecans (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295 kcal /
1234.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
418.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini Burger Sliders
1ωρ. 50 λεπτ.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 λεπτ.
Smoked Salmon Dip
10 λεπτ.
Heirloom Tomato Gazpacho
1ωρ. 10 λεπτ.
Roasted Potato Salad
1ωρ.
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 λεπτ.
Ceviche
1ωρ. 10 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Creamy Broccoli Salad
10 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.