
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
chopped pecans (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295 kcal /
1234.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
418.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1ωρ. 10 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Rainbow Salad
30 λεπτ.
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 λεπτ.
Muffin Pan Lasagnas
1ωρ.
Layered Mexican Dip
25 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.