Συσκευές & Αξεσουάρ
Hatay Usulü Fellah Köftesi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
KÖFTE
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
su ellerinizi hafifçe ıslatmak için ekstra su400 g
-
köftelik bulgur ince280 g
-
irmik125 g
-
un tepsiyi unlamak için ekstra un50 g
-
domates salçası35 g
-
biber salçası35 g
-
tuz1 tk
-
yumurta1
-
kimyon1 tk
-
karabiber¼ tk
SOSU
-
domates dörde bölünmüş600 g
-
zeytinyağı120 g
-
sarımsak6 diş
-
biber salçası70 g
-
tuz1 tk
-
nar ekşisi bk. öneriler1 - 2 yk
KÖFTELERİN PİŞMESİ VE BİRLEŞTİRME
-
su köfteleri haşlamak için1500 g
-
maydanoz yaprağı, taze ince kıyılmış¼ - ½ demet
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
2213.3 kJ /
528.7 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
72.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErişteli Yeşil Mercimek
55 λεπτ.
Naneli Bezelye Köfteleri
45 λεπτ.
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 λεπτ.
Glütensiz Fırın Mücver
50 λεπτ.
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1ωρ. 5 λεπτ.
Sebzeli Tortilla Katları
Καμία βαθμολογία
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 λεπτ.
Vegan Bolonez Sos
Καμία βαθμολογία
Vegan Burger
Καμία βαθμολογία
Vejeteryan Köfteler
Καμία βαθμολογία
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
Καμία βαθμολογία
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
Καμία βαθμολογία