Hatay Usulü Fellah Köftesi

Hatay Usulü Fellah Köftesi

4.5 436 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porsiyon

Υλικά

KÖFTE
  • soğan ikiye bölünmüş
    140 g
  • su ellerinizi hafifçe ıslatmak için ekstra su
    400 g
  • köftelik bulgur ince
    280 g
  • irmik
    125 g
  • un tepsiyi unlamak için ekstra un
    50 g
  • domates salçası
    35 g
  • biber salçası
    35 g
  • tuz
    1 tk
  • yumurta
    1
  • kimyon
    1 tk
  • karabiber
    ¼ tk
SOSU
  • domates dörde bölünmüş
    600 g
  • zeytinyağı
    120 g
  • sarımsak
    6 diş
  • biber salçası
    70 g
  • tuz
    1 tk
  • nar ekşisi bk. öneriler
    1 - 2 yk
KÖFTELERİN PİŞMESİ VE BİRLEŞTİRME
  • su köfteleri haşlamak için
    1500 g
  • maydanoz yaprağı, taze ince kıyılmış
    ¼ - ½ demet

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 528.7 kcal / 2213.3 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 72.7 g
Φυτικές ίνες 9.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων