Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit

Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit

4.6 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Manzo sottovuoto
  • di controfiletto di manzo (180-200 g ciascuna, spessore 3 cm)
    4 fette
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe nero macinato fresco
    4 pizzichi
  • di timo fresco
    4 rametti
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
Scalogni confit
  • di scalogni tagliati a metà o lasciati interi se di piccole dimensioni
    250 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe nero macinato fresco
    2 - 3 pizzichi
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 - 2 rametti
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaio colmo
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 342.8 kcal / 1434 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 16.4 g
Υδατάνθρακες 7.3 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 1268.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων