
Συσκευές & Αξεσουάρ
跷脚牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
牛骨高汤
-
牛骨 ,切10厘米左右大块(见要诀)800 克
-
八角2 个
-
香叶2 片
-
姜 ,切片20 克
-
料酒20 克
-
水1400 克
牛肉汤
-
牛里脊 ,切薄片250 克
-
水100 克
-
生抽5 克
-
淀粉10 克
-
毛肚 ,冲洗干净,切块150 克
-
料酒10 克
-
卷心菜 ,切块250 克
-
盐5 克
-
芹菜 ,切段50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
132.5 kcal /
553.8 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
571.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

年度热门食谱精选
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα