跷脚牛肉

跷脚牛肉

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 人份

Υλικά

牛骨高汤
  • 牛骨 ,切10厘米左右大块(见要诀)
    800 克
  • 八角
    2 个
  • 香叶
    2 片
  • ,切片
    20 克
  • 料酒
    20 克
  • 1400 克
牛肉汤
  • 牛里脊 ,切薄片
    250 克
  • 100 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 毛肚 ,冲洗干净,切块
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 卷心菜 ,切块
    250 克
  • 5 克
  • 芹菜 ,切段
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 132.5 kcal / 553.8 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 571.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων