Συσκευές & Αξεσουάρ
跷脚牛肉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
牛骨高汤
- 
          牛骨 切10厘米左右大块(见要诀)800 克
 - 
          八角2 个
 - 
          香叶2 片
 - 
          姜 切片20 克
 - 
          料酒20 克
 - 
          水1400 克
 
牛肉汤
- 
          牛里脊 切薄片250 克
 - 
          水100 克
 - 
          生抽5 克
 - 
          淀粉10 克
 - 
          毛肚 冲洗干净,切块150 克
 - 
          料酒10 克
 - 
          卷心菜 切块250 克
 - 
          盐5 克
 - 
          芹菜 切段50 克
 
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        571.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        553.8 kJ  / 
                        132.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
                      
                        年度热门食谱精选
                        12 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα