Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe

Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • bacche di ginepro
    10
  • grani di pepe di Giamaica
    6
  • di pepe rosa in grani
    2 cucchiaini
  • medaglioni di filetto di manzo (180-200 g ciascuno, 3 cm di spessore)
    4
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di Gin (vedere consigli)
    20 g
  • di acqua
    1100 g
  • di succo di limone
    30 g
Salsa al gin e pepe
  • di scalogno
    50 g
  • di pepe rosa in grani
    2 cucchiaini
  • di Gin
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di burro
    1 cucchiaio
  • di burro a tocchetti
    100 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • insalata per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 597.5 kcal / 2499.8 kJ
Πρωτεΐνη 42.7 g
Λιπαρά 42.9 g
Υδατάνθρακες 1.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.7 g
Νάτριο 88.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων