Hayas Sauerteigbrot

Hayas Sauerteigbrot

4.4 443 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
20 Scheiben

Υλικά

Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
  • Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
    25 g
  • Weizenmehl, glatt
    100 g
  • Wasser lauwarm
    100 g
Hauptteig zubereiten und Brot backen
  • Wasser (προαιρετικό πεδίο) lauwarm
    500 - 550 g
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
    500 g
  • Roggenmehl
    250 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser (προαιρετικό πεδίο) lauwarm
    30 - 50 g
  • Öl zum Einfetten

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 Scheibe

Νάτριο 293 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 601 kJ / 144 kcal
Λιπαρά 0.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων