
Συσκευές & Αξεσουάρ
鼎湖蒸素餃
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 個
Υλικά
-
紅蘿蔔 切塊40 克
-
青江菜 切段80 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
新鮮黑木耳20 克
-
芹菜20 克
-
冬粉 泡軟,切小段(約1公分)20 克
-
鹽1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
香油 少許
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水餃皮10 張
-
水500 克
-
香油 少許
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
47 kcal /
200 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν