芋頭酥

芋頭酥

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 個

Υλικά

芋頭外皮
  • 澄粉
    115 克
  • 熱水 (約90~100°C)
    190 克
  • 500 克
  • 芋頭 去皮、切塊
    600 克
  • 豬油 (白油)
    115 克
  • 1 茶匙
  • 20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 小蘇打粉
    ¼ 茶匙
內餡
  • 豬前腿肉 (赤肉),切塊
    100 克
  • 豬背油 (豬板油),切塊
    40 克
  • 蝦仁
    60 克
  • 冬菇 (乾燥), 泡軟、擠乾水份
    40 克
    40 克 乾香菇, 泡軟、擠乾水份
  • 洋蔥 切塊
    40 克
  • 醬油
    20 克
  • 蠔油
    10 克
  • 15 克
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
組合
  • 油炸用
    1000 克

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 237 kcal / 993 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 18.6 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων