Αυγά "ντέβιλ" με μαγιονέζα wasabi

Αυγά "ντέβιλ" με μαγιονέζα wasabi

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 κομμάτια

Υλικά

Mαγιονέζα wasabi
  • λάδι από κουκούτσια σταφυλιού (grapeseed)
    250 γρ.
  • κρόκους αυγού
    2
  • μουστάρδα Dijon
    2 κ.γλ.
  • χυμό λεμονιού
    1 κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 πρέζα
  • πάστα wasabi (του εμπορίου) ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    25 γρ.
Αυγά
  • νερό
    500 γρ.
  • αυγά
    6
  • πάστα wasabi (του εμπορίου) (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.
  • σχοινόπρασο, φρέσκο (3-4 κοτσάνια), ψιλοκομμένο

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 239 kcal / 1004 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 24.5 g
Υδατάνθρακες 1.5 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 123.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων