
Συσκευές & Αξεσουάρ
魚子蒸燒賣
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 塊
Υλικά
-
豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)300 克
-
豬背油 (豬板油),切塊120 克
-
蝦仁 開背、去腸泥200 克
-
新鮮香菜根 切段30 克
-
鹽2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉10 克
-
白胡椒粉2 茶匙
-
香油15 克
-
乾香菇 泡軟,去蒂切塊40 克
-
燒賣皮20 張
-
魚卵 (προαιρετικό πεδίο) 少許,裝飾用
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
83 kcal /
347 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
1.7 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν