魚子蒸燒賣

魚子蒸燒賣

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 塊

Υλικά

  • 豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)
    300 克
  • 豬背油 (豬板油),切塊
    120 克
  • 蝦仁 開背、去腸泥
    200 克
  • 新鮮香菜根 切段
    30 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    10 克
    10 克 玉米粉
  • 白胡椒粉
    2 茶匙
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 泡軟,去蒂切塊
    40 克
  • 燒賣皮
    20 張
  • 魚卵 (προαιρετικό πεδίο) 少許,裝飾用
  • 500 克

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 83 kcal / 347 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 1.7 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων