Συσκευές & Αξεσουάρ
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastegrated fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) to taste1 ½ tsp
-
agave (προαιρετικό πεδίο)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
979.6 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Soup
40 λεπτ.
Spring Garden Minestrone Soup
50 λεπτ.
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
Golden Beet Gazpacho
50 λεπτ.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 λεπτ.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 λεπτ.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 λεπτ.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Spring Pea Green Soup
15 λεπτ.
Tuscan White Bean Stew
1ωρ.
Matzo Ball Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy pea soup
40 λεπτ.