
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
grated fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) to taste1 ½ tsp
-
agave (προαιρετικό πεδίο)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
microgreens
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
979.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Carrot Ginger Soup
20 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Leek and Potato Soup
40 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 λεπτ.
West African Peanut Soup with Chicken
50 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.