Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    16 oz
  • water
    50 oz
  • kombu seaweed
    1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    16 oz
  • tamari sauce
    2 oz
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut
    3 oz
Dumpling Filling
  • water divided
    44 oz
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)
    17 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • rice vinegar
    ½ oz
  • coconut oil
    ½ oz
  • grated fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave (προαιρετικό πεδίο)
    ½ oz
  • wonton wrappers (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 979.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων