Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)

Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cashews
    5 ½ oz
  • water to soak
Paprika Oil
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • smoked paprika
    1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
  • hoisin sauce
    5 ½ oz
  • miso chickpea (see Tip)
    2 ½ oz
  • veggie tsuyu
    2 ½ oz
  • agave
    1 oz
  • togarashi powder
    1 tsp
Shiitake Dashi
  • water
    50 oz
  • dried shiitake mushrooms thinly sliced
    3 oz
  • kombu (approx. 3-4 large sheets)
    ½ oz
Udon Noodles
  • water
    50 oz
  • extra virgin olive oil to fry
    1 - 2 tbsp
  • tempeh cut into pieces
    6 oz
  • chili crisp oil
    1 tbsp
  • dried udon noodles
    12 oz
  • edible flowers to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 674.1 kcal / 2820.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 80.1 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 914.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων