
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
dried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Taleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (προαιρετικό πεδίο) for garnishing1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246.8 kcal /
1032.7 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
506.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία