Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions

Υλικά

  • water
    230 g
  • caster sugar
    10 g
  • dried instant yeast (7 g)
    1 heaped tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free bread flour
    250 g
  • rice flour
    50 g
  • olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing
    25 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • seedless red grapes
    10
  • Taleggio cheese cut in small pieces
    100 g
    Brie cheese, cut in small pieces
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt (προαιρετικό πεδίο) for garnishing
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 246.8 kcal / 1032.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 506.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων