Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cashew nuts155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tip)70 g
-
veggie tsuyu70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
chilli crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles340 g
-
edible flowers to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
914.2 mg
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Southwest Quinoa
40min
Vegan Bolognese
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min