Risotto al  limone e spinaci

Risotto al limone e spinaci

3.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di formaggio Appenzeller formaggio alla
    panna, a pezzi (3
    cm)
    80 g
  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di riso per risotto (cottura: 20 min.)
    300 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • limone la scorza
    grattugiata
    1
  • di acqua
    730 g
  • di vino bianco
    100 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di spinacini
    150 g
  • di succo di limone
    2 cucchiai

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 436.5 kcal / 1826.4 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 65.9 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 491.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων