Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 rebanadas

Υλικά

  • aceite vegetal para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 159.9 kcal / 669.2 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 6.1 g
Υδατάνθρακες 24.9 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 346.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων