
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家蒸菜包
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
10 個
Υλικά
外皮
-
糯米粉300 克
-
在來米粉120 克
-
水 (詳見要訣)380 - 400 克
-
油1 茶匙
內餡
-
紅蔥頭5 粒
-
蝦米2 大匙
-
油1 大匙
-
豬絞肉150 克
-
白蘿蔔 去皮、切絲300 克
-
新鮮香菇 切片5 朵
-
醬油1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油蔥酥1 大匙
蒸煮
-
水600 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
808 kJ /
193 kcal
Λιπαρά
2.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
36.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν