Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • sea salt
    1 tbsp
  • fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • fresh parsley plus extra to garnish
    2 sprigs
  • fresh dill
    2 sprigs
    2 sprigs fresh thyme
  • lemon peel divided
    6 pieces
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    1785 g
  • lemon juice
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 946.5 kcal / 3960 kJ
Πρωτεΐνη 80.9 g
Λιπαρά 66.5 g
Υδατάνθρακες 1.1 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 3092.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων