
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3092.7 mg
Πρωτεΐνη
80.9 g
Θερμίδες
3960 kJ /
946.5 kcal
Λιπαρά
66.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlackened Fish Burger
Καμία βαθμολογία
Salmon with Grapefruit Quinoa
Καμία βαθμολογία
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Steamed Cod Over Greens
40 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
25 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Καμία βαθμολογία
Fish Tacos
45 λεπτ.
Scandinavian Brunch Roll
4ωρ. 10 λεπτ.