Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Dressing
  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white vinegar
    60 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • lemon juice
    30 g
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
Beets
  • water divided
    1110 g
  • whole baby beets, fresh trimmed
    800 g
  • baby arugula
    115 g
  • burrata cheese
    225 g
  • pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)
    2 tbsp
  • chopped pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)
    2 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 295 kcal / 1234.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.2 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 12.1 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 418.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων