
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Orange Compound Butter
-
orange1
-
unsalted butter diced, chilled8 oz
-
roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought6 cloves
-
honey½ oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sous Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
thyme divided2 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice1 oz
Cherry Port Sauce
-
shallots cut into pieces1 ½ oz
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
port wine7 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
brown sugar1 oz
-
frozen cherries, pitted thawed, halved4 oz
-
vegetable oil to sear
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1738 mg
Πρωτεΐνη
55.2 g
Θερμίδες
6165.2 kJ /
1473.5 kcal
Λιπαρά
99 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
60.7 g
Υδατάνθρακες
72.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Citrus Crush
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Homemade Valentine
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1óra 30p
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1óra 5p
Summer Bolognese Bowl
45p
Orange Garlic Chicken with Rice
50p
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55p
Bacon and Ranch Chicken Salad
45p
Fajitas
35p
Cochinita Pibil
4óra
Lemon Garlic Chicken
30p
Classic Diner Burger
25p
Turkey Chili
45p
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30p