Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Orange Compound Butter
-
orange1
-
unsalted butter diced, chilled8 oz
-
roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought6 cloves
-
honey½ oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sous Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
thyme divided2 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice1 oz
Cherry Port Sauce
-
shallots cut into pieces1 ½ oz
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
port wine7 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
brown sugar1 oz
-
frozen cherries, pitted thawed, halved4 oz
-
vegetable oil to sear
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1738 mg
Πρωτεΐνη
55.2 g
Θερμίδες
6165.2 kJ /
1473.5 kcal
Λιπαρά
99 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
60.7 g
Υδατάνθρακες
72.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Citrus Crush
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Homemade Valentine
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Chicken with Vegetable Rice
Ninguna valoración
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Summer Bolognese Bowl
Ninguna valoración
Florentine Meatballs and Linguine
Ninguna valoración
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min