
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creole Style Jambalaya
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed8 ½ oz
-
andouille sausage cut into half-moons (½ in.)8 oz
-
tomato paste1 tsp
-
hot sauce to taste1 - 2 tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
long-grain white rice6 ½ oz
-
chicken stock13 oz
-
crushed tomatoes6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
green onions sliced to serve2 - 3
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583.9 kcal /
2442.8 kJ
Πρωτεΐνη
37.1 g
Λιπαρά
25.2 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
1517.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mardi Gras
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Pork Ribs
40 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 godz. 15 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Turkey Chili
45 min