
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creole Style Jambalaya
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed8 ½ oz
-
andouille sausage cut into half-moons (½ in.)8 oz
-
tomato paste1 tsp
-
hot sauce to taste1 - 2 tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
long-grain white rice6 ½ oz
-
chicken stock13 oz
-
crushed tomatoes6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
green onions sliced to serve2 - 3
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1517.6 mg
Πρωτεΐνη
37.1 g
Θερμίδες
2442.8 kJ /
583.9 kcal
Λιπαρά
25.2 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mardi Gras
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1 godz. 30 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Chicken "Fried" Steak
45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Beef Stroganoff
40 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min