
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laugenzopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Wasser450 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Butter zum Einfetten
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten550 g
-
Salz2 TL
-
Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)4 g
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
-
Eiweiß2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
196 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
354 kJ /
85 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Pitabrote
2ωρ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.