
Συσκευές & Αξεσουάρ
家鄉滷肉刈包
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
酸菜 ,切絲250 克
刈包
-
牛奶 (詳見要訣)115 - 135 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖40 克
-
中筋麵粉125 克
-
低筋麵粉125 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油20 克
花生糖粉
-
無鹽烤花生40 克
-
糖5 克
炒酸菜
-
新鮮紅辣椒 ,切片10 克
-
薑 ,切絲5 克
-
油25 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
滷五花肉
-
油30 克
-
蒜頭20 克
-
蔥 ,切段50 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段15 克
-
薑 ,切片30 克
-
帶皮五花肉 ,用叉子將豬肉表皮戳洞,切片(厚約0.5公分)400 克
-
水350 克
-
醬油50 克
-
冰糖粉50 克
-
米酒75 克
滷肉刈包
-
水 (蒸煮用)500 克
-
新鮮香菜 ,只取葉子2 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
634.9 kcal /
2653.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.9 g
Λιπαρά
39.2 g
Υδατάνθρακες
49.4 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.7 g
Νάτριο
1118.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

剩食活用術
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν