家鄉滷肉刈包

家鄉滷肉刈包

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 酸菜 ,切絲
    250 克
刈包
  • 牛奶 (詳見要訣)
    115 - 135 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 40 克
  • 中筋麵粉
    125 克
  • 低筋麵粉
    125 克
  • ¼ 茶匙
  • 20 克
花生糖粉
  • 無鹽烤花生
    40 克
  • 5 克
炒酸菜
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    10 克
  • ,切絲
    5 克
  • 25 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
滷五花肉
  • 30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • ,切段
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    15 克
  • ,切片
    30 克
  • 帶皮五花肉 ,用叉子將豬肉表皮戳洞,切片(厚約0.5公分)
    400 克
  • 350 克
  • 醬油
    50 克
  • 冰糖粉
    50 克
  • 米酒
    75 克
滷肉刈包
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 新鮮香菜 ,只取葉子
    2 枝

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 634.9 kcal / 2653.8 kJ
Πρωτεΐνη 17.9 g
Λιπαρά 39.2 g
Υδατάνθρακες 49.4 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 46.7 g
Νάτριο 1118.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων