Gluten-free Bruschetta

Gluten-free Bruschetta

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions

Υλικά

Gluten-free Bread
  • buckwheat grains
    80 g
  • water
    490 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • brown sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour plus extra for dusting
    250 g
  • olive oil
    15 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Topping
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • plum tomatoes ripe, quartered
    350 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dried oregano
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 216.6 kcal / 906.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 35.3 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 434.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων