
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Bruschetta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
216.6 kcal /
906.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
35.3 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 phút
Brown Rice Salad with Trout
35 phút
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 phút
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25 phút
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 phút
Spanish Tortilla
1h
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Không có đánh giá
Lemongrass Beef Salad
30 phút
Pea and Lardo Soup
1h 5 phút
Fish and Avocado Loaf
2h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30 phút
Vegan Spanish Omelette
40 phút