Empanadas funghi e peperoni (vegan)

Empanadas funghi e peperoni (vegan)

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

  • di farina tipo 00 + q.b.
    400 g
  • di acqua tiepida
    220 g
  • di lievito di birra disidratato (1 bustina)
    7 g
  • di olio di oliva + q.b.
    35 g
  • sale
    1 ½ cucchiaino
  • di cipolla a metà
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    ½ mazzetto
  • di peperone rosso a pezzi
    150 g
  • di salsa harissa
    ½ cucchiaino
  • funghi freschi
    100 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • farina

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 82.9 kcal / 346.7 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 14.2 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 149.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων