
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (προαιρετικό πεδίο) geraspt (zie tip)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
42.5 g
Θερμίδες
2500 kJ /
598.2 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Black Collection
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
50 λεπτ.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 λεπτ.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 λεπτ.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία