Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux
    100 g
  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
    2 c. à café
  • de riz noir (voir conseil)
    320 g
  • d'eau
    1000 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de saint-pierre (4 filets)
    800 g
  • d'huile à la truffe
    1 filet
  • de la fleur de sel à ajuster selon vos goûts
  • de mascarpone
    30 g
  • de truffe noire fraîche (προαιρετικό πεδίο) râpée
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 598.2 kcal / 2500 kJ
Πρωτεΐνη 42.5 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων