
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
hazelnut milk260 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
370.7 kcal /
1551 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
319.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3ωρ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Mini Everything Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Herb Bread
1ωρ. 10 λεπτ.
Walnut Scones
30 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Mini Oregano Focaccias
3ωρ. 40 λεπτ.
Steamed Wholemeal Bread
2ωρ.
Potato Flatbreads
12ωρ.
Posh Paleo Bread
55 λεπτ.