Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish and Avocado Loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 slices
Υλικά
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
328 mg
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Λιπαρά
15.5 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
14.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 Std. 20 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Courgette Omelette
40 Min
Steamed Potato Tortilla
45 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 Min