Coniglio con patate  e peperoni

Coniglio con patate e peperoni

4.3 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
    1 mazzetto
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    800 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • spicchio di aglio privato dell'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di carne di coniglio in pezzi
    900 g
  • di pepe bianco macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di sale + q.b.
    5 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    200 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
    300 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Πρωτεΐνη 50.5 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 41.9 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 660.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων