Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Salsa alle ciliegie
  • di burro
    20 g
  • di ciliegie denocciolate, in quarti
    150 g
  • di Vermouth rosso
    50 g
Anatra
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
    1
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Διατροφή ανά 2 porzioni

Θερμίδες 882 kcal / 3691 kJ
Πρωτεΐνη 87 g
Λιπαρά 49.6 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Νάτριο 447.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων