Fermento para bolos sem glúten

Fermento para bolos sem glúten

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
200 g

Υλικά

  • amido de milho
    50 g
    50 g farinha de araruta
  • bicarbonato de sódio
    50 g
  • cremor tártaro (ver dica)
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 200 g

Νάτριο 13734.5 mg
Πρωτεΐνη 4.3 g
Θερμίδες 1838.9 kJ / 439.5 kcal
Λιπαρά 1.9 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 99.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων