Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

4.8 89 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 porcji

Υλικά

  • 90 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
  • 80 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego (προαιρετικό πεδίο)
  • 60 g migdałów, w płatkach
  • 8 jajek
  • 200 g cukru

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 31.1 mg
Πρωτεΐνη 3.9 g
Θερμίδες 587.7 kJ / 140.5 kcal
Λιπαρά 4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 22.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων