Miso Carbonara Udon

Miso Carbonara Udon

4.0 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • pecorino , cut in pieces (2 cm)
    40 g
    Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)
  • garlic clove
    1
  • spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing
    30 g
  • pancetta , cubed (2 cm)
    150 g
    guanciale, , cubed (2 cm)
  • olive oil
    15 g
  • medium egg
    1
  • egg yolks , from medium eggs
    3
  • white miso (or shiro miso)
    25 g
  • ground black pepper
    3 pinches
  • fresh udon noodles
    800 g
  • water , for cooking noodles
  • sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) , for garnishing
  • dried chilli flakes (προαιρετικό πεδίο) , for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 2584.5 kJ / 617.7 kcal
Πρωτεΐνη 18.3 g
Υδατάνθρακες 71.8 g
Λιπαρά 25.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.7 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Νάτριο 1151.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων