
Συσκευές & Αξεσουάρ
蟹黃燒賣
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
35 個
Υλικά
-
乾香菇 ,直徑約3公分2 朵
-
水200 克
燒賣皮
-
水55 克
-
中筋麵粉200 克
-
蛋 ,約53-55克1 顆
餡料
-
鹹蛋黃2 顆
-
蝦仁 ,切丁75 克
-
米酒1 茶匙
-
豬絞肉 ,細絞肉450 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香麻油1 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水 ,可用泡香菇的水替代30 克
-
蔥 ,洗淨,切末30 克
製作燒賣
-
麵粉 ,灑粉及擀麵用
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
64.8 kcal /
270.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
4.7 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
42.1 g
Νάτριο
82.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

巧手做中點
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν