珍珠燒賣

珍珠燒賣

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 長糯米 ,洗淨,瀝乾
    150 克
  • 120 克
燒賣皮
  • 145 克
  • ½ 茶匙
  • 中筋麵粉
    200 克
餡料
  • 乾香菇
    2 朵
  • 200 克
  • 蝦米 ,洗淨,瀝乾
    10 克
  • 1 大匙
  • 豬絞肉 ,細絞
    75 克
  • 香麻油
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 油蔥酥
    10 克
製作燒賣
  • ,少許,抹油用
  • 麵粉 ,少許,灑粉用
  • 500 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 顆

Διατροφή ανά 30 個

Θερμίδες 1712.2 kcal / 7157 kJ
Πρωτεΐνη 55.7 g
Λιπαρά 47.9 g
Υδατάνθρακες 257.7 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 111 g
Νάτριο 2947.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων