Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 doses

Υλικά

Molho
  • azeite
    150 g
  • vinagre
    60 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
  • mostarda de Dijon
    1 c. chá de
  • xarope de ácer
    15 g
    10 g mel
  • manjericão, seco
    2 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
Carpaccio de beterraba
  • beterraba crua cortada em metades
    800 g
  • água
    1100 g
  • azeite
    1 c. chá de
  • rúcula
    50 - 80 g
  • queijo burrata cortado em pedaços
    230 g
  • romã (προαιρετικό πεδίο)
    2 c. sopa de
  • noz pecan (προαιρετικό πεδίο) cortada em pedaços
    2 c. sopa de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 309 kcal / 1296 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 12.2 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 419.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων