
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Seelen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz2 ½ TL
-
frische Hefe zerbröselt20 g
-
Wasser und etwas mehr lauwarmes zum Bestreichen300 g
-
Backmalz (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Kümmelsamen zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
176 kcal /
734 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Νάτριο
703 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bagels
2ωρ.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokimürbchen
3ωρ. 15 λεπτ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Laugen Croissants
1ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Nuss-Buttermilch-Brot
2ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Bierbrot
2ωρ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.