
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Seelen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz2 ½ TL
-
frische Hefe zerbröselt20 g
-
Wasser und etwas mehr lauwarmes zum Bestreichen300 g
-
Backmalz (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Kümmelsamen zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
703 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
734 kJ /
176 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Weizen-Dinkel-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrötchen
30 λεπτ.
Amerikanische Bagels
2ωρ.
Oliven-Ciabatta
24ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Sesam-Stangen
1ωρ.
Roggen-Dinkel-Brot
8ωρ.
Körner-Bagels
2ωρ.
Gewürzbaguettes
1ωρ. 35 λεπτ.