牛肉餡餅

牛肉餡餅

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 塊

Υλικά

  • 牛五花肉 ,去筋、切塊(約3公分)
    300 克
  • 溫水 (約55°C~70°C)
    150 克
  • 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    200 克
  • ¾ 茶匙
  • 1 大匙
  • 10 克
  • ,切段(約2公分)
    120 克
  • ,稍微打散
    1 顆
  • 醬油
    1 大匙
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    1 大匙
  • 沙拉油 ,適量,油煎用

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 230 kcal / 962 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 16.2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων