Lasagne alla pecoraia

Lasagne alla pecoraia

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di carne trita di maiale
    200 g
  • di carne trita di vitello
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di vino rosso
    80 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo lasagne
    400 g
  • di ricotta di pecora
    350 g
  • di mozzarella a fettine
    300 g
  • di salame tipo soppressata, a fette sottilissime
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 617.4 kcal / 2582.9 kJ
Πρωτεΐνη 40.4 g
Λιπαρά 32.2 g
Υδατάνθρακες 44.2 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.1 g
Νάτριο 904.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων