
Συσκευές & Αξεσουάρ
Μπέιγκελ με μούσλι και βούτυρο αμυγδάλου
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 κομμάτια
Υλικά
-
φουντούκια, με ή χωρίς φλούδα60 γρ.
-
αμύγδαλα310 γρ.
-
ντίνκελ σε σπόρους200 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις300 γρ.
-
νωπή μαγιά20 γρ.
-
μέλι40 γρ.
-
νερό320 γρ.
-
νιφάδες βρώμης και λίγες ακόμα για το πασπάλισμα50 γρ.
-
κράνμπερις, αποξηραμένα100 γρ.
-
αλάτι¾ κ.γλ.
-
πάστα λεμονιού-αλατιού, σπιτική (βλ. Συμβουλή)½ κ.γλ.
-
κάρδαμο, αλεσμένο¼ κ.γλ.
-
κανέλα, τριμμένη¼ κ.γλ.
-
ηλιέλαιο και λίγο ακόμη για το λάδωμα2 κ.σ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Θερμίδες
398 kcal /
1664 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Πίσω στη δράση
12 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTσίζκεϊκ με γεύση μπράουνι σοκολάτας/μέντας
1ωρ. 5 λεπτ.
Κέικ βραστό σοκολάτας
55 λεπτ.
Εκμέκ κανταΐφι
4ωρ. 15 λεπτ.
Πάστα φλώρα
2ωρ. 35 λεπτ.
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
24ωρ.
Ατομικά λάβα κέικ
20 λεπτ.
Πασχαλινό κέικ
1ωρ. 55 λεπτ.
Κέικ μελομακάρονο
2ωρ. 20 λεπτ.
Ρολά κανέλας ατμού XXL
50 λεπτ.
Παραδοσιακή πάστα φλώρα
1ωρ. 15 λεπτ.
Κεραστικά με ινδοκάρυδο
Καμία βαθμολογία
Ταρτάκια αμυγδάλου με γέμιση σμέουρου
20 λεπτ.